Kryssningar

Upplev nya spännande destinationer utan att behöva byta hotell eller packa väskan. Fartygen i sig har ett utbud av aktiviteter som få städer kan matcha med restauranger, shopping och nöjen.

Karibienkryssningar

Kryssa mellan de vackraste öarna i Karibien och upplev en riktigt härlig semester. Här väntar ett semesterparadis med vita stränder, vajande palmer och magiska solnedgångar. Ombord på de stora fartygen finns alla bekvämligheter, så som god mat och massor av underhållning. Medan du sover färdas fartyget mot nya, magiska platser.

 

Medelhavskryssningar

Upplev Medelhavets vackraste och mest glamorösa hamnar. Se alla berömda sevärdheter och njut av sol och bad utan att behöva packa upp och ned flera gånger. Helt enkelt ett perfekt sätt att spendera din semester.
Det finns flera olika rutter att välja på när man kryssar i Medelhavet. Kontakta oss för att hitta just den kryssning som passar dig och ditt resesällskap bäst.

 

Kryssningar i Norra Europa

Upplev våra grannländers kultur, folkliv och natur med en upplevelserik kryssning i Nordeuropa. Res bekvämt och upplev de historiska kulturskatterna i Ryssland, välbevarad arkitektur i Baltikum och de skandinaviska huvudstäderna under samma resa.

Kryssningar i Mellanöstern

Sol, sand och imponerande byggnader. På en kryssning i Mellanöstern kan du räkna med en minnesrik semester full av starka kontraster och exotiska upplevelser! Upptäck forntida och moderna kulturer och några av världens mest imponerande arkitektoniska platser när du kryssar runt Persiska Viken. Regionen erbjuder slående kontraster, från grönskande dalar till vidsträckta öknar.

 

Hurtigruten – De klassiska resorna längs Norges kust

Upplev vackra fjordar, charmiga hamnar och utflykter under midnattssolen eller det magiska norrskenet. Följ med till platser dit inga andra fartyg seglar. Oavsett vilken årstid du reser kan du vara säker på att få ett spännande äventyr späckat med fantastisk natur och upplevelserika aktiviteter. Följ med på en resa som stimulerar alla dina sinnen!