Rundresor

Vi erbjuder rundresor till alla delar av världen. Nedan kan ni se några förslag.

                   

 

Rundresa i Australien och Nya Zeeland

Upplev Barriärrevet, Ayers Rock, vindalen Yarra och Sydneys operahus. Därtill maorier, gejsrar och magisk natur på både Nord- och Sydön.

 

Rundresa USA – California Dreaming

Resan börjar i Kaliforniens och Amerikas populäraste stad, San Francisco. Här finns Golden Gate, Fisherman´s Wharf, kabelspårvagnar och Alcatraz. Monterey är en charmig stad, liksom grannstaden Carmel och här finns också 17 Mile Drive.

Sedan väntar Kaliforniens berömda och dramatiska kustväg. Vi besöker Hearst Castle och Morro Bay innan vi kommer till Los Angeles där vi bor i Hollywood. 

Rundresa USA – Kust till kust

Start i New York, buss till Washington DC, och sedan vidare till söderns huvudstad, New Orleans. 

I Tuscon låter vi tiden hinna ikapp och kopplar av lite vid poolen. Resan fortsätter med buss genom Arizonas och Utahs dramatiska landskap. Vi övernattar i Grand Canyon.
Vidare till lilla pittoreska Kanab. Naturscenerierna kring Kanab är helt fantastiska, speciellt i Zion National Park. Tvära kast i resan, nästa mål är Las Vegas!
I Los Angeles bor vi i Beverly Hills-området och vi hinner med besök i både Hollywood och Santa Monica och ni kan på egen hand besöka Universal Studios. Innan vi lämnar västkusten besöker vi Amerikas populäraste stad, San Francisco.

Rundresor Asien – Kinas guldkorn

Följ med på en resa med femstjärnigt boende, spännande mat, bekväma transporter och tre av Kinas mest berömda städer, Peking, Xian och Shanghai. I Peking får vi vandra på världens största byggnadsverk, Kinesiska muren. I Xian äter vi dumplings och ser den fantastiska underjordiska armén av terrakotta. Resan avslutas med futuristiska skyskrapor och vackra koloniala byggnader i Kinas största stad, Shanghai.

Rundresor med Safari – Kenyasafari

Klassisk safari i fyra av Kenyas bästa vildmarksområden. Safarin börjar vid foten av Mount Kenya, där varje rum har utsikt över lodgens vattenhål, för att sedan fortsätta över ekvatorn till Samburus karga landskap. Nakurusjön, med rikt fågelliv, är ett annat stopp längs vägen söderut mot mäktiga Masai Mara. Här bor vi i bekväma safaritält vid Marafloden.